Novi ciklus za natto

20. 04. 2024

Pomlad prihaja cvetove maja… je pesem, ki hvali najbolj bujni del leta. Čas, ko bomo posadili sojo za natto in koruzo trdinko za aromatično moko. Na pašo bodo odšle živali in spet bo kakovosten grški jogurt in kefir.  ŠE ENA DOBRA STVAR ZATE!

Similar Posts

  • “Sveta voda”

    19. 01. 2020 Zajemanje vode na točno določen datum v mesecu je pomembno zaradi njenega potencialnega stanja, ki niha v mesečni periodi, po ugotovitvah ruski znanstvenikov. Vodo zajemamo na našem studencu Apoteka, katerega pretok skozi različna vremenska obdobja zelo malo niha. Tudi temperatura vode je precej konstantna. Ta sveta voda se koristi pri fermentaciji kombuče…

  • SELI v hotelu Vita****

    02. 10. 2013 V oktobri je SELI bil sprejet v akcijsko ponudbo pijače v hotelu Vita v Dobrni. Za promocijo je bil izdelan poseben trijezični letak, ki po pravilih hotela s štirimi zvezdicami ne sme vsebovati reklame proizvajalca. Pijača je v prodaji po 35% znižani ceni kot promocijska ponudba term Dobrna svojim strankam.

  • Delo in oddih

    14. 03. 2025 Proizvodnja izdelkov natto, kombuča, grški jogurt, kefir, koruzna moka in prečiščeno maslo ali ghee zahtevajo veliko pozornosti vztrajnega dela. Kadar se takšno delo odvija v paru, so mnoge stvari dosti lažje, kot če bi jih delal vsak zase. Kmetija Jovan Selišnik zmore to že nekaj časa z rokama Majde in Ivana.