S skupnimi močmi deset let

3. 10. 2023

Vsako delo zahteva znanje vztrajnost in voljo. Pri proizvodnji fermentirane soje – natta pa je potreben še občutek, za pravilni odmerek in ustvarjanja pogoje za delovanje mikrobov med fermentacijo. To se ne da preprosto naučiti, ampak samo z vajami in dolgoletno prakso.

Kadar se v to delo vključita dva, je uspeh zagotovljen tudi na daljši rok. To naša kmetija Jovan Selišnik dokazuje z 10. letno tradicijo organiziranega delovanja

Similar Posts

  • Soja od zrnja do natta

    12. 08. 2019 Ekološke soje v Sloveniji je zelo malo, s certifikatom ali brez. Naša soja nima certifikata a je zagotovo enakovredna soji s certifikatom. Predelujemo jo popolnoma z ročno obdelavo, brez umetnih gnojil in škropiv, visoko v hribovitem območju, daleč od vpliva onesnaženja urbanih področij. Vrednost tega produkta je neizmerno visoka, vendar je umetnost,…

  • SELI SW v Knjigi popustov

    17. 02. 2014 Izšla je knjiga popustov v kateri se predstavljajo ponudniki s popusti na svoje izdelke in storitve. V množici teh ponudb se nahaja tudi naša pijača SELI SW. Pijače se ponuja v 6pak-u, da izkoristite popust bon moratekupiti štiri pakete. To je približno mesečna količina za redno uživanje kombuče.Poskušajte izkoristiti to ponudbo, ki…

  • Sladki pelin in kombuča

    03. 05. 2018 Z veliki veseljem objavljamo novi produkt naše kmetije. V njega smo vložili delo, znanje in izkušnje. Spojili smo zanimivo zdravilno rastlino sladki pelin – Sweet Wormwood, kulturo kombuče in visoko – potencialno izvirsko vodo. Dobili smo zanimivo novo vrsto naše kombuče, ki smo jo poimenovali SW SELI. Upamo, da bo njen učinek…

  • Novi ciklus za natto

    20. 04. 2024 Pomlad prihaja cvetove maja… je pesem, ki hvali najbolj bujni del leta. Čas, ko bomo posadili sojo za natto in koruzo trdinko za aromatično moko. Na pašo bodo odšle živali in spet bo kakovosten grški jogurt in kefir.  ŠE ENA DOBRA STVAR ZATE!

  • SELI v Vila Bianca

    03. 06. 2013 Promocijska ponudba pijače – SELI kombuča v Vila Bianca v Velenju se je pričela pred pravim prihodom poletja. SELI pijača (kombuča sladki pelin) se želi predstaviti kot dodatna ponudba v restavracijah, ki dajo na neko posebnost v svoji ponudbi. Da bi pijača bila še dodatno privlačna, se v prvih količinah ponuja kot…