Nova spletna stran

23. 04. 2020

Spletna stran

Po sedmih leti delovanja smo prišli na novo spletno stran naše kmetije. Delo je bilo opravljeno v času, ki ga zaznamuje korona (Covid -19) virus. Prepoved gibanja med občinami, prepoved združenja, zaprte šole in mnoge ustanove ter večina trgovin. Javni promet je obstal, ulice mest so prazne, mnogi so se preselili na podeželje in v odmaknjene predele. V tem trenutku je informacijska tehnologija tista, ki vzdržuje vezi in omogoča vsaj delno funkcioniranje družbe. Zavedamo se, da je v tem trenutku spletna stran, ki ponuja prehramben produkte dosegljive po celi država, kljub omejitvam zelo pomembna. Upamo, da vam bo spletna stran naše kmetije lažje pomagala najti in naročiti željni proizvod.

Similar Posts

  • SELI v hotelu Vita****

    02. 10. 2013 V oktobri je SELI bil sprejet v akcijsko ponudbo pijače v hotelu Vita v Dobrni. Za promocijo je bil izdelan poseben trijezični letak, ki po pravilih hotela s štirimi zvezdicami ne sme vsebovati reklame proizvajalca. Pijača je v prodaji po 35% znižani ceni kot promocijska ponudba term Dobrna svojim strankam.

  • Fermentacija natto-a, inovacija

    22. 11. 2018 Fermentacija natta: od samega začetka nas je motila uporaba ALU- folije pri tehnološkem procesu. Čeprav ni bila v nobenem kontaktu z živilom, se nam je zdelo ekološko nesprejemljivo, da z vsakim ciklom fermentacije nastane pol metra odpadne ALU folije. Poskušali smo z mnogimi rešitvami, ki pa dale slabše rezultate fermentacije. Uporaba pekovskega…

  • Natto – corona virus

    15. 07. 2021 Iskanje naravnih rešitev za corona virus je, poleg medicinskih medikamentov, verjetno ena od najbolj preprostih in dolgotrajnih rešitev teh težav. Da bi lahko bil natto pri tem v pomoč? Upanje dajejo informacije, da je v predelih Japonske, ki imajo visoke stopnje konzumiranje natta število okužb majhno. Dreudo upanje pa daje že znana…

  • Novi ciklus za natto

    20. 04. 2024 Pomlad prihaja cvetove maja… je pesem, ki hvali najbolj bujni del leta. Čas, ko bomo posadili sojo za natto in koruzo trdinko za aromatično moko. Na pašo bodo odšle živali in spet bo kakovosten grški jogurt in kefir.  ŠE ENA DOBRA STVAR ZATE!

  • Vakuumiranje kozarcev

    17. 04. 2017 Z novim letom smo uvedli novo tehnologijo pakiranja izdelkov. Z vakuumiranjem kozarcev poskušamo podaljšati obstojnost izdelkov in čim dlje obdržati kvaliteto izdelka. Vakuumirani kozarci se enostavno odprejo, tako da odlepimo selotejp, ki prekriva luknjo na pokrovu kozarca s kozi katero je bil izsesan zrak.