Vakuumiranje kozarcev

17. 04. 2017

Vakuumiranje kozarcev

Z novim letom smo uvedli novo tehnologijo pakiranja izdelkov. Z vakuumiranjem kozarcev poskušamo podaljšati obstojnost izdelkov in čim dlje obdržati kvaliteto izdelka. Vakuumirani kozarci se enostavno odprejo, tako da odlepimo selotejp, ki prekriva luknjo na pokrovu kozarca s kozi katero je bil izsesan zrak.

Similar Posts

  • SELI v Vila Bianca

    03. 06. 2013 Promocijska ponudba pijače – SELI kombuča v Vila Bianca v Velenju se je pričela pred pravim prihodom poletja. SELI pijača (kombuča sladki pelin) se želi predstaviti kot dodatna ponudba v restavracijah, ki dajo na neko posebnost v svoji ponudbi. Da bi pijača bila še dodatno privlačna, se v prvih količinah ponuja kot…

  • Natto – corona virus

    15. 07. 2021 Iskanje naravnih rešitev za corona virus je, poleg medicinskih medikamentov, verjetno ena od najbolj preprostih in dolgotrajnih rešitev teh težav. Da bi lahko bil natto pri tem v pomoč? Upanje dajejo informacije, da je v predelih Japonske, ki imajo visoke stopnje konzumiranje natta število okužb majhno. Dreudo upanje pa daje že znana…

  • Avtrijski trg

    24. 11. 2025 Naš natto je vstopil na avstrijski trg. Po dolgem premisleku je to tretji trg. Prvi kupci nas spominjajo na začetek prodaje in tudi na vstop na hrvaški trg. V teh letih smo stabilizirali fermentacijo soje in dosegli standardno zelo kakovosten natto s SLO poreklom.