Tradicija in pozicija

Kmetija Jovan Selišnik nadaljuje več kot stoletno tradicijo hribovske kmetije, da svojim odjemalcem ponuja kakovostne in aktualne produkte. Znanje prednikov kmetije, ki so spoštovali naravo in njene dobrine, ohranjamo in negujemo, da bi prešlo tudi na bodoče rodove. Hkrati pa sprejemamo sodobne izzive časa in jih umeščamo v naše kmetovanje -tradicija. (kombuča SLO)

Kmetija se nahaja pod obronki Paškega Kozjaka na nadmorski višini 710 m, na dokaj vetrovni lokaciji. Nedaleč vstran od kmetije se nahaja studenec z imenom Apoteka, od katerega se kmetija vodno preskrbuje. Več kot polovica površine kmetije je gozdnata, središče kmetije pa je vertikalno pod vrhom pogorja Basališče (1272 m).

Delo in motiv

Kmetija deluje po navodilih svojih prednikov, ki so častili naravo in njene dobrine (koruza), kot svetinje. Ne uporablja kemičnih sredstev za zatiranje nezaželenega, ali umetnih gnojil za pospeševanje želenega bogastva na kmetiji. Kmetija nima certifikata ekološkega kmetovanja, ker daje poudarek direktnemu zaupanju kupcev, brez posredovanja različnih certifikatskih agencij. Delo in motiv sta vodilo.

Ponuditi nekaj posebnega, dobrega in sprejemljivega za potrošnike, je glavno naše vodilo: “ŠE ENA DOBRA STVAR ZATE!
Ni lahko ponuditi nekaj dobrega v času preobilja dobrin zato se trudimo, da bi naši izdelki za vas imeli posebno lastnost po kateri bi jih prepoznali.