• Domov
  • Produkti
    • Kombuča lipa – SELI
    • Kombuča sladki pelin – SELI SW
    • Natto – SLO fermentirana soja
    • Koruzna moka – SKOR
    • Kefir – SKEF
    • Grški jogurt – SGYOG
    • Kozji Jogurt – SYOG
    • Prečiščeno maslo (ghee) – SGHEE
  • Trgovina
  • Novice
  • Kontakt
Skoči na vsebino
Kmetija Jovan Selišnik

Kmetija Jovan Selišnik

Natto, kombuča… Še ena dobra stvar zate!

  • Domov
  • Produkti
    • Kombuča lipa – SELI
    • Kombuča sladki pelin – SELI SW
    • Natto – SLO fermentirana soja
    • Koruzna moka – SKOR
    • Kefir – SKEF
    • Grški jogurt – SGYOG
    • Kozji Jogurt – SYOG
    • Prečiščeno maslo (ghee) – SGHEE
  • Trgovina
  • Novice
  • Kontakt

Vakuumiranje kozarcev

avtor admin dne 22. 4. 202013. 3. 2021 v Novice

17. 04. 2017

Vakuumiranje kozarcev

Z novim letom smo uvedli novo tehnologijo pakiranja izdelkov. Z vakuumiranjem kozarcev poskušamo podaljšati obstojnost izdelkov in čim dlje obdržati kvaliteto izdelka. Vakuumirani kozarci se enostavno odprejo, tako da odlepimo selotejp, ki prekriva luknjo na pokrovu kozarca s kozi katero je bil izsesan zrak.

Beri dalje

Prejšnji prispevek SELI SW v Knjigi popustov
Naslednji prispevek Inkubator
Objavljeno v Novice
*
*
Naročila

Copyright © 2013 - 2021 Kmetija Jovan Selišnik. Vse pravice pridržane.
Fooding tema od FRT